Continuem formant al professorat i mestres dels centres educatius participants de la campanya COMunitats

El 9 de novembre del 2023 amb tot el claustre de l’escola Ernest LLuch de l’Hospitalet de Llobregat vam iniciar les formacions vinculades al segon any de campanya del COMunitats, que pròximament també durem a terme amb professorat i mestres d’altres centres.

En aquesta formació treballem conceptes com la interdependència i els vincles amb les cures, i l’establiment de relacions sostenibles, a través del reconeixement i sabers de les altres i la pràctica de l’escolta activa, sempre des d’una perspectiva d’interculturalitat crítica. Les dinàmiques són guiades per la música, el moviment corporal, l’escolta i la comunicació.

Finalment, introduïm reflexions sobre com racisme i interculturalitat al centre, compartint les activitats que realitzen amb les famílies, els alumnes i el professorat i com es tracta la interrelació, creant un espai per valorar què funciona i què pot millorar en el treball d’interculturalitat a l’escola.

Formació de mestres a l’escola Ernest Lluch. 9/11/2023

Destaquem la bona predisposició i participació activa dels i de les mestres, així com les reflexions conjuntes a les quals hem arribat. Agraïm el bon clima generat i la implicació durant tota la formació. Moltes gràcies!

La Campanya

COMunitats: relacions sostenibles a l’escola i al món és una campanya d’educació per a la justícia global impulsada per la Fundació Akwaba.