Treballem la Comunicació No Violenta de la mà d’Annette Stössel, amb la col·laboració de REDS

El dimarts 10 de gener vam poder participar i gaudir de la formació sobre Comunicació No violenta amb la presència de l’Annette Stössel, creadora del projecte ConectandoConArte basat en la connexió i la sostenibilitat tant de forma individual com en les relacions amb les altres persones i col·laboradora de REDS (Red de Solidarida para la transformación social) . Especialitzada en àmbits com l’Arteterapia i la Comunicació No Violenta (CNV), l’Annette ens va impartir una sessió al Centre Cultural Collblanc – La Torrassa tant a les educadores com a l’equip tècnic d’Akwaba. No només es va tractar d’una formació teòrica on ens mostrava els pilars bàsics de la CNV sinó que a través de diverses dinàmiques vam poder posar en pràctica tota la teoria apresa.

Vam diferenciar situacions que són judicis de valors o observacions; conèixer sentiments i emocions vers situacions determinades i relacionar-les amb necessitats i formular peticions expressant sentiments/emocions i necessitats.

El taller és un pas més perquè l’equip i les talleristes compartim espais de relació i formació i tinguem eines per acompanyar l’alumnat i el professorat d’una manera coherent i respectuosa amb els valors que promou l’educació per la justícia global.

La Campanya

COMunitats: relacions sostenibles a l’escola i al món és una campanya d’educació per a la justícia global impulsada per la Fundació Akwaba.